Poemele secretarei

Poemele secretarei - Stefania Mihalache
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoemele secretarei
Comanda acum "Poemele secretarei - Stefania Mihalache" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Citeste un interviu cu Stefania Mihalache pe psychologies.ro  si pe agentiadecarte.ro . Andra, o fata frumoasa, poeta, Bamby, iubitul ei, Alex, patronul ei, si Ling, un om de afaceri controversat, sint prinsi in angrenajul lumii marketinguluisi advertisingului, o lume a contractelor incheiate pe sume astronomice, unde valoarea fiintelor umane se inscrie, dupa caz, la profit sau pierderi. Intrata in virtejul lumii corporatiste, cu filozofia si valorile ei proactive, pe care le imbratiseaza cu naivitate si entuziasm, Andra devine un obiect de schimb, o clauza vie la un contract dubios de publicitate.
Romanul Stefaniei Mihalache are in vedere nu numai radiografierea valorilor corporatiste in versiunea lor standard, preluata de la marile corporatii vestice, ci, mai ales, combinatia adesea gregara, cind nu de-a dreptul periculoasa, dintre acestea si spiritul ?descurcaret", esentialmente corupt, dimbovitean. Cartea spune povestea unor experiente care in Romania nu si-au gasit drumul fictional prezent deja in literatura contemporana central-est-europeana - acea literatura a tinerilor care au detectat repede falsurile din spatele sistemului corporatist primit la pachet si potentialitatile acestuia de a face victime.
Poemele secretarei este un roman-avertisment adresat unei intregi generatii - tinere, ambitioase si naive, usor manipulabile de catre cei care au facut si fac jocurile.

?Stefania Mihalache a scris cartea la care viseaza orice literat care incearca sa-si pastreze sinele literar in lumea publicitatii, literat care se ascunde citeodata in costumul regulamentar al unei asistente dragute. O face cu aceeasi finete din cartea ei anterioara, Est-falia , si cu ceva mai multa maturitate artistica. Stie sa prepare o poveste credibila dintr-o reteta in care sint bine dozate si umorul corporatist, si tipurile umane clasice ale ?domeniului", si introspectia personajului care tine cu dintii de propriul lui domeniu interior. " ( Luminita Marcu)  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poemele secretarei
Cartea Poemele secretarei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poemele secretarei - Stefania Mihalache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un bar din Brooklin - Andrei Codrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Andrei Codrescu
20,90 lei
Drumul egal al fiecarei zile - Gabriela Adamesteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Gabriela Adamesteanu
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana