Plantele medicinale de la A la Z

Plantele medicinale de la A la Z - Gheorghe Grigore
Pret: 20,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlantele medicinale de la A la Z
Comanda acum "Plantele medicinale de la A la Z - Gheorghe Grigore" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
In aceasta carte sunt prezentate peste 400 plante medicinale si numeroase retete experimentate si folosite in trecut si in prezent, pentru majoritatea bolilor, chiar si a celor mai rebele, care inca mai fac multe victime printre bolnavi. Pentru orice problema de sanatate, se vor gasi nu unul, ci mai multe tratamente alternative, insa este absolut necesar sa dati dovada de incredere, perseverenta si rabdare penru a le experimenta si a aplica pe cel mai potrivit pentru cazul individual al fiecarui pacient. Am convingerea ca aceasta carte va fi de un real ajutor pentu toti cititorii care au probleme de sanatate si pentru cei care inca sunt sanatosi, dar ar fi bine sa se preocupe, preventiv, si de problema sanatatii. Si nu uitati: sanatatea este bunul cel mai de pret in viata, deci aveti cea mai mare grija de ea.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Plantele medicinale de la A la Z
Cartea Plantele medicinale de la A la Z in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Plantele medicinale de la A la Z - Gheorghe Grigore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a - Dr. Mihaela Bilic Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Dr. Mihaela Bilic
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative