Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului

Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului - Kathryn Hawkins
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului
  • Autor: Kathryn Hawkins
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Bucatarie
  • ISBN: 978-973-669-577-3
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 160
  • Format carte: 15,5?22,7 cm
Comanda acum "Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului - Kathryn Hawkins" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului cuprinde:

? Un ghid bine documentat ce contine metode de preparare si de folosire a nenumaratelor varietati de plante si mirodenii mai cunoscute sau mai putin cunoscute.

? Sectiuni ilustrate, prezentand principalele proprietati si utilizari ale acestora, precum si retete pentru obtinerea unor arome unice.

? Un istoric al plantelor si mirodeniilor, alaturi de sfaturi practice privind cultivarea si recoltarea lor. 


Acest ghid de utilizare a plantelor si mirodeniilor va va ajuta sa adaugati savoare si calitate preparatelor culinare din bucataria dvs. Alaturi de un istoric amanuntit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea si pastrarea acestor ingrediente, precum si descrierea modului in care sunt folosite in bucatariile din intreaga lume.

Daca varietatea este aceea care da culoare vietii, atunci nu exista o diversitate mai savuroasa a metodelor de a gati decat numeroasele posibilitati oferite de niste simple plante. De la busuioc la cimbru sau de la coriandru la salvie, utilizarea plantelor in bucatarie combina gusturi neasteptate si arome senzationale ce va vor surprinde intr-un mod placut papilele gustative.

Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului trece in revista, de asemenea, cele mai exotice mirodenii din lume. Sunt prezentate, astfel, peste 50 de mirodenii utilizate la gatit, printre care clasicele turmeric, sofran, busuioc si coriandru, sau cele folosite pentru aluaturi, precum nucsoara, cuisoarele sau scortisoara.

Fiecare sectiune explica proprietatile fundamentale ale plantelor si mirodeniilor, ca si intrebuintarile lor culinare. Sunt incluse retete care le pun in valoare calitatile si informatii privitoare la combinatii de mirodenii, diverse soiuri de ardei iute ori de mustar.

KATHRYN HAWKINS este o apreciata autoare din domeniul alimentatiei si al gastronomiei si fost editor al sectiunii culinare a revistei Woman?s Own .

A scris pana acum mai multe carti, printre care The Book of Light Chinese Dishes si Claypot Cookery .


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului
Cartea Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului - Kathryn Hawkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
39,90 lei
Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor - Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie