Planificarea Afacerii. Ghid De Start

Planificarea Afacerii. Ghid De Start - BUTLER DAVID
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlanificarea Afacerii. Ghid De Start
  • Autor: BUTLER DAVID
  • Editura: All
  • Colectia: All Pentru Intreprinzatori
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 973-571-578-3
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 286
  • Format carte:
Comanda acum "Planificarea Afacerii. Ghid De Start - BUTLER DAVID" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Intr-un studiu recent al SFEDI (Initiativa de Dezvoltare a Intreprinderii – Firma Mica) – realizat pe baza unei anchete implicand 486 de bancheri si contabili – este mentionata lipsa de planificare drept cauza cea mai frecventa a esuarii afacerilor. Planificarea afacerii prezinta optiunile si riscurile implicate de punerea pe picioare a unei afaceri. Cartea arata cum sa se evite un esec, punand accent pe stadiul planificarii si al construirii unui fundament solid care sa permita afacerii sa se dezvolte. Aceasta este singura carte bazata pe exigentele SFEDI pentru managerii-proprietari incepatori. Ea contine toata informatia esentiala – teoretica si aplicativa – necesara eleborarii unui plan de afaceri eficient, care sa poata fi prezentat unui bancher ori unei surse potential alternative de finantare sau care sa fie folosit la intocmirea unui portofoliu NVQ (Calificare Nationala Profesionala). Ea corespunde programelor majore privind pornirea unei afaceri si poate fi un   manual pentru oricine isi propune sa obtina oficial nivelul 2 NVQ de calificare in acest domeniu, accentuand pe structura si evaluarea NVQ. David Butler este cadru didactic universitar, acreditat de Institutul de Management, si preda programele pentru Certificat si Diploma NVQ in Management si Manager-Proprietar la South Kent College. El are o experienta de 15 ani ca manager-proprietar si s-a ocupat cu studierea nevoilor de pregatire profesionala ceruta de afacerile mici. El este Verificator extern la Institutul de Management.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Planificarea Afacerii. Ghid De Start
Cartea Planificarea Afacerii. Ghid De Start in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Planificarea Afacerii. Ghid De Start - BUTLER DAVID" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Risc si Afaceri - Druica Elena Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Druica Elena
15,90 lei
Fise de control de proces. Teorie si studii de caz - Emil Petrescu , Viorel Gh. Voda Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Emil Petrescu , Viorel Gh. Voda
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri