Plangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata

Plangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata - Cotoi Florin
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata
  • Autor: Cotoi Florin
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept penal
  • Categoria: Jurisprudenta
  • ISBN: 978-973-115-807-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 344
  • Format carte:
Comanda acum "Plangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata - Cotoi Florin" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Lucrarea aduce din nou in atentia practicienilor dreptului penal tematica plangerii impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata, incercand sa sintetizeze evolutiile recente ale doctrinei si jurisprudentei in materie.

Prima parte a lucrarii cuprinde o prezentare succinta a opiniilor si solutiilor propuse pentru rezolvarea numeroaselor probleme de drept ridicate de aplicarea dispozitiilor articolului 278 indice 1 din Codul de procedura penala. Sunt analizate aici obiectul, titularii si termenul de introducere a plangerii, precum si aspecte tinand de competenta si procedura de solutionare. De asemenea, in Sectiunea a 6-a a Capitolului I sunt prezentate dispozitiile noului Cod de procedura penala referitoare la materia tratata.
Consideratiile teoretice sunt urmate de o cuprinzatoare sinteza de practica judiciara (peste 100 de hotarari). Perioada de referinta este cea a anilor 2008-2010 , fiind incluse si hotarari anterioare a caror problematica a ramas de actualitate. Structura acestei parti a lucrarii are corespondent in structura celei teoretice, pentru a facilita raportarea la consideratiile doctrinare si bibliografia aferenta.
In finalul lucrarii se regasesc cele 13 decizii prin care s-au admis recursuri in interesul legii, pronuntate in materie, pana in prezent , de Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Plangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata
Cartea Plangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Plangerea impotriva solutiilor procurorului de netrimitere in judecata. Jurisprudenta comentata - Cotoi Florin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Curtea de Apel Bucuresti Culegere de practica judiciara 2005 in materie de litigii de munca - Carmen-Georgiana Comsa 
							,													 Viorica Cosma 
							,													 Lizeta Harabagiu 
							,													 Valentina Ionescu 
							,													 Pauna Neculae 
							,													 Elena Daniela Opris 
							,													 Magdalena P Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Carmen-Georgiana Comsa , ...
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta