Placerile barbatilor

Placerile barbatilor - Kate Williams
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlacerile barbatilor
Comanda acum "Placerile barbatilor - Kate Williams" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Un roman istoric, amintind de Parfumul lui Patrick Suskind, ce descrie in culori grotesti si deosebit de vii societatea de la inceputul domniei reginei Victoria, marcata de lipsuri cauzate de criza financiara si de violenta pe care acestea o nasc.  

Placerile barbatilor este cel mai recent roman al scriitoarei britanice. Actiunea cartii este plasata in anul 1840, intr-un cartier rau-famat din Londra, unde au loc o serie de crime ne­obisnuite. Catherine Sorgeiul, o tinara de optsprezece ani in­zestrata cu o imaginatie exaltata, si care locuieste in casa austera a unchiului sau, dezvolta o fascinatie morbida fata de actiunile criminalului. Catherine insasi ascunde un secret groaznic, care devine inima pulsinda a pinzei de obsesii sexuale, vina, tra­dari si, in final, de crime infioratoare care o arunca intr-o lume fara scapare.  

"In copilarie imi placea sa ma joc cu un fel de masina a timpului pe care o facusem pentru fratele meu - o cutie mare, acoperita cu folie argintie si bucati de celofan. Il inchideam acolo, hitinam cutia si ziceam: ?Gata, acum sintem pe vremea reginei Victoria? sau ?uite, sintem la egipteni? si uite si piramidele si faraonii?. Era un fel de evadare." (Kate Williams)  

"Cu o intriga asemenea unei pinze de paianjen si o atmosfera in care tensiunea corzilor narative merge mina-n mina cu suspansul creat de personaje, Placerile barbatilor ofera prospetimea si plinatatea unei epoci victoriene trecute prin sita deasa a pastisei." ( The Times )   "Iata un istoric caruia-i reuseste incercarea de a se apropia de fictiune cu instrumentele documentaristului: Kate Williams creeaza o societate, un personaj principal credibil si o atmosfera aflata pe culmile disperarii." ( Psychologies )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Placerile barbatilor
Cartea Placerile barbatilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Placerile barbatilor - Kate Williams" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fiica lui Icar - Oyeyemi Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Oyeyemi Helen
37,99 lei
Chip strain - Kobo Abe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kobo Abe
9,49 lei
Pasiune - Antonia Susan Byatt Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Antonia Susan Byatt
44,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala