Piramide

Piramide - Terry Pratchett
Pret: 23,74 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPiramide
Comanda acum "Piramide - Terry Pratchett" de pe libraria ishop la pretul de 23,74 lei
Descriere carte:
Lumea Disc, aflata la capatul indepartat al oricarei curbe probabilistice, atat de aproape de destramare incat se intampla, adesea, ca de dincolo de perdeaua fragila a realitatii sa se strecoare sau sa dea navala felurite creaturi carora nimeni nu le duce dorul. Teppic, fiu de rege, actualmente pe cale de a-si desavarsi educatia in breasla asasinilor, in uriasul si mizerabilul Ankh-Morpork, focar de civilizatie si de coruptie, nu stie ce-l asteapta odata ce se va intoarce acasa, in... Djelybaby. Piramidele, cate morminte somptuoase, tot atatea depozite de vechi credinte, mituri si divinitati aflate adesea in conflict. Atentie! Un scarabeu gigant este pe cale sa devoreze soarele!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Piramide
Cartea Piramide in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Piramide - Terry Pratchett" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa iubesti un inger - Claudiu Simion Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Claudiu Simion
38,00 lei
PATIMI DE SUCUB. GEORGINA KINCAID 4 - Richelle Mead Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Richelle Mead
37,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune