Piese de schimb

Piese de schimb - Dan Mihu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPiese de schimb
  • Autor: Dan Mihu
  • Editura: Cartea Romaneasca
  • Colectia: Teatru
  • Categoria: Teatru
  • ISBN: 973-23-1842-2
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 224
  • Format carte: 130x200
Comanda acum "Piese de schimb - Dan Mihu" de pe libraria ishop la pretul de 16,05 lei
Descriere carte:
Volumul a obtinut Premiul pentru dramaturgie la Concursul de manuscrise al Uniunii Scriitorilor din Romania pe anul 2005.

?Printre postmodernisti, intertextualisti si absurzi, Dan Mihu face figura unui cavaler romantic care mai crede in vechile valori ale afectivitatii. Iubirea este suprema masura a umanului, iar absenta ei este aceea care descalifica. El este atasat de stilul mirific, iar povestile pe care le pune in dialog sint scrise pentru virste fragile de adolescenti, daca nu cumva pentru alte generatii decit cele ale rap -ului si calculatorului." (Mircea Ghitulescu)

?Dan Mihu este un nonconformist. Astazi, la autorii dramatici ai tinerei generatii se poarta violenta. Se poarta sexul. Se poarta vulgaritatea si limbajul suburban. Dar Dan Mihu refuza moda adoptata de generatia sa. Poate ar fi mai bine spus ca ignora moda sau modelul. Cu fiecare piesa, el isi construieste un profil distinct, foarte personal, uneori deconcertant." (Lucia Verona)

Cuprins: Ultimele zile ale trecutei mele vieti ? Batrinul orb ratacit in gradina esentelor superioare ? Cabaretro I ? Cabaretro II

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Piese de schimb
Cartea Piese de schimb in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Piese de schimb - Dan Mihu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Made in Poland - Urmatoarea carte recomandata din categoria Teatru
23,75 lei
Teatru - Paul Anghel Urmatoarea carte recomandata din categoria Teatru
Paul Anghel
3,33 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
TeatruCarti recomandate din categoria Teatru