Pictorita din Shanghai

Pictorita din Shanghai - Jennifer Cody Epstein
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPictorita din Shanghai
Comanda acum "Pictorita din Shanghai - Jennifer Cody Epstein" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Pe apele tulburi ale fluviului Yangzi, in camerele ponosite ale "Salonului Eternei Splendori", in cosmopolitul Shanghai antebelic, in Parisul boem al "anilor nebuni"... Publicat in 2008 si bucurandu-se de un mare succes de public si de critica, ales de reteaua de librarii americana Barnes&Noble in "Top Ten Fiction Debuts 2008", tradus in numeroase tari, romanul Pictorita din Shanghai isi poarta cititorul pe apele tulburi ale fluviului Yangzi, in camerele ponosite ale "Salonului Eternei Splendori", in cosmopolitul Shanghai antebelic, in Parisul boem al "anilor nebuni" si in China sfasiata de razboi civil si aflata in prag de revolutie, reconstituind povestea lui Pan Yuliang, una dintre cele mai talentate - si nonconformiste - personalitati artistice chineze ale secolului XX.

In spatele tablourilor lui Pan Yuliang se afla o poveste fascinanta. Vanduta de unchiul opioman unui bordel, tanara orfana ajunge prostituata. Dupa ani de calvar si umilinte, salvarea ei va fi Pan Zanhua: acesta se indragosteste de ea si o rascumpara. Alaturi de el, Yuliang isi gaseste fericirea si isi descopera vocatia pentru pictura. Numai ca, pentru a-si implini destinul artistic, va trebui sa infrunte o lume in care nu doar trecutul scandalos, ci si simplul fapt ca este femeie reprezinta un stigmat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pictorita din Shanghai
Cartea Pictorita din Shanghai in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pictorita din Shanghai - Jennifer Cody Epstein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Leacul miraculos - Michael Palmer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michael Palmer
16,62 lei
Chipul tau miine. Dans si vis - Javier Marias Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Javier Marias
33,20 lei
Castele de carton - Grandes Almudena Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Grandes Almudena
16,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala