Pe Culmile Succesului

Pe Culmile Succesului - Zig Ziglar
Pret: 22,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPe Culmile Succesului
Comanda acum "Pe Culmile Succesului - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 22,00 lei
Descriere carte:
Cel mai convingator si mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care va ajuta sa va examinati mintea si spiritul, pentru a elimina gandirea imbacsita si a evita impietrirea atitudinii.
Ziglar ne ofera, fara rezerve, crezul sau imbatabil: Puteti avea tot ce va doriti in viata daca va ajutati semenii sa-si vada visurile implinite.
Filozofia de viata a unuia dintre cei mai cunoscuti autori motivationali, talmacita in nenumarate limbi straine si renascuta de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusa cu minutiozitate si sustinuta de exemple graitoare, menita fiind sa explice pas cu pas formula deja verificata a evolutiei individuale si a succesului personal.
Lectura va dezvalui importanta unor trasaturi valoroase precum cinstea, loialitatea, credinta, integritatea si caracterul personal, va lamuri valoarea unei imagini de sine favorabile si va da la iveala trucurile despre cum o putem dobandi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joaca un rol esential in obtinerea succesului si ii va invata pe cititori cum sa-si stabileasca si sa-si realizeze propriile obiective, dar si sa cultive relatii sanatoase cu semenii lor.
Succesul nu este o destinatie, ci o calatorie, si acum va puteti bucura de fiecare pas.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pe Culmile Succesului
Cartea Pe Culmile Succesului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pe Culmile Succesului - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Inteligenta Emotionala, Cheia Succesului In Viata - GOLEMAN Daniel, Trad. ARGINTESCU-AMZA Gina Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
GOLEMAN Daniel, Trad. ARGINTESCU-AMZA...
26,91 lei
Castiga cu oamenii - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
23,75 lei
Castiga Cu Oamenii - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
25,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala