Patria m-a facut om

Patria m-a facut om - Graham Greene
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPatria m-a facut om
Comanda acum "Patria m-a facut om - Graham Greene" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Patria m-a facut om (1935) este povestea lui Anthony Farrant, care a lucrat peste tot in lume si de fiecare data cind gasea o noua slujba parea sa profite de ocazie ca sa depaseasca limitele bunului-simt, laudindu-se, mintind si inselind. Cind, inevitabil, se pomenea din nou somer, nu-i raminea decit sa recurga la imprumuturi pentru a supra­vietui. Dar viata isi urma cursul, iar Anthony nu se putea plinge ca se descurca prea greu. La un moment dat, insa, sora lui geamana, Kate, care il adora, ii gaseste o slujba, incercind sa-l convinga sa se stabileasca undeva. Este vorba de un post de bodyguard, iar noul lui sef, Krogh, un bancher suedez foarte influent si megaloman, este totodata seful si iubitul lui Kate. Toate bune si frumoase pina cind ordinele date de Krogh contravin principiilor lui Anthony. Indignat si fara sa anticipeze consecintele grave ale faptelor sale, acesta ajunge sa dezvaluie, neofi­cial, o serie de informatii unui jurnalist de mina a doua, Minty, care este, asemenea lui, o victima a vietii.

?Unul dintre cei mai mari autori ai americani, Graham Greene are cea mai perspicace minte in ce priveste necazurile, cel mai fin nas cind este vorba de slabiciunea omeneasca, iar observatiile sale sint neindurator de sincere... El este omul dinauntru al unui intreg secol.? ( The Independent )
?Greene stirneste curiozitatea si interesul cititorilor sai intr-o maniera comparabila cu aceea a lui Malraux, Faulkner sau Hemingway.? ( New Statesman )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Patria m-a facut om
Cartea Patria m-a facut om in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Patria m-a facut om - Graham Greene" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Veronika se hotaraste sa moara - Paulo Coelho Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Paulo Coelho
26,10 lei
Obsesia lui Anil - Michael Ondaatje Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michael Ondaatje
15,68 lei
Alegerea Sofiei - William Styron Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
William Styron
47,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala