Patericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a)

Patericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a) - ***
Pret: 28,31 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPatericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a)
  • Autor: ***
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Hors Collection
  • Categoria: Religie
  • ISBN: 973-681-952-3
  • An aparitie: 2005
  • Numar de pagini: 384
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Patericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a) - ***" de pe libraria ishop la pretul de 28,31 lei
Descriere carte:
Colectie alfabetica • Text integral Traducere de Cristian Badilita. „O carte este importanta in masura in care ne pregateste pentru moarte. Patericul este un compendiu de politete crestina, de bunatate si civilitate; el este in acelasi timp un manual de dezvatare a lucrurilor nesemnificative, a fleacurilor, a dogmatismului uscat, care inchircesc sufletul si fac aerul din jurul nostru irespirabil. Dar mai presus de toate, Patericul este un minunat insotitor al sufletului catre moarte. Curajul, bunatatea, delicatetea, iubirea si smerenia personajelor din Pateric fac din ele mai mult decit niste simple modele ascetice, mai mult decit niste campioni maniaci ai postului si rugaciunii. Cu ei, de fapt, o imensa armata de cavaleri desavirsiti reinvie pentru o clipa, din faldurile blonde ale pustiului, pentru a ne reaminti ca Dumnezeu ne-a facut, pe toti, la origine, oameni cu «aripi de foc», dupa chipul si asemanarea Sa.” (Cristian Badilita)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Patericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a)
Cartea Patericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Patericul sau Apoftegmele parintilor din pustiu (editia a II-a) - ***" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rugaciunea in Biserica de Rasarit - Paul Evdokimov Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Paul Evdokimov
0,00 lei
Augustin - Chadwick Henry Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Chadwick Henry
14,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie