Pasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate

Pasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate - Jane Isay
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate
Comanda acum "Pasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate - Jane Isay" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Jane Isay a crescut in New York, tatal ei fiind jurnalist iar mama, medic psihiatru. Dupa ce a absolvit colegiul Bryn Mawr, s-a casatorit si s-a mutat in New Haven, unde a lucrat ca redactor pentru Yale University Press. In 1979, a inceput sa colaboreze cu editura Basic Books, iar in urmatorii 25 de ani a lucrat ca redactor-sef pentru mai multe edituri. Ea a intalnit de-a lungul timpului experti in sociologie, pe care i-a ajutat sa isi adapteze lucrarile astfel incat sa poata fi citite de catre publicul larg.

In 2004, Isay a renuntat la postul de redactor-sef al Harcourt Trade Books pentru a-si incepe propria cariera de scriitoare. Pasind pe coji de ou este prima ei carte.

In prezent, autoarea locuieste in Manhattan, la doar cateva case distanta de fiii ei. Ea are si un nepot, pe care il adora.

Ne crestem copiii gandindu-ne ca, intr-o buna zi, acestia vor ajunge sa fie independenti si vor avea o viata implinita. Insa, in momentul in care acest lucru chiar se intampla, apar si conflictele intre generatii. Pentru fiecare mama care se intreaba de ce copiii ei nu o mai suna, exista un fiu sau o fiica frustrati pentru ca nu sunt tratati ca niste adulti. Jane Isay isi propune sa ne dezvaluie, in cartea sa Pasind pe coji de ou, secretul relatiilor armonioase dintre copiii ajunsi la maturitate si parintii lor.

Dupa ce a calatorit pe tot cuprinsul Americii si a ascultat sute de povesti de familie, ea si-a dat seama de cateva dintre aspectele care duc la relatiile defectuoase dintre copii si parinti, in ciuda iubirii care ii apropie. Jane Isay isi propune sa ne demonstreze ca, uneori, o schimbare minora de comportament poate avea un impact major asupra relatiei parinte copil.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate
Cartea Pasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pasind pe coji de ou. Cum sa abordezi relatia delicata dintre parinti si copiii ajunsi la maturitate - Jane Isay" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Recomandari psihanalitice pentru mame - Wilhelm Stekel Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Wilhelm Stekel
27,55 lei
Mama la minut - Spencer Johnson Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Spencer Johnson
12,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti