Partiturile Securitatii

Partiturile Securitatii - Silviu B. Moldovan, Mirela Matiu, Cristina Anisescu
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPartiturile Securitatii
Comanda acum "Partiturile Securitatii - Silviu B. Moldovan, Mirela Matiu, Cristina Anisescu" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
Corpusul de documente de tip ordin sau directiva, prezentat in acest volum, reflecta faptul ca cele doua instante ale puterii in Romania totalitara, partidul si Securitatea, detineau functii complementare in controlul social si in cel de formare a constiintelor, utilizand toate prelungirile functionale ale acesteia in toate institutiile militare si civile.

Fie ca era vorba de actiune de urmarire, de investigatie, de ancheta si pedeapsa sau de cenzura informationala, de actiuni de monitorizare a individului ?dusman" sau ?potential dusman", Securitatea se sprijinea pe multimea ochilor si urechilor, special recrutate pentru a fi hipervigilente - agentura sau reteaua informativa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Partiturile Securitatii
Cartea Partiturile Securitatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Partiturile Securitatii - Silviu B. Moldovan, Mirela Matiu, Cristina Anisescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un razboi al mintii - George Cristian Maior Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
George Cristian Maior
56,99 lei
Razboiul tacut. Introducere in universul informatiilor secrete - Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Servicii secreteCarti recomandate din categoria Servicii secrete