Partea de jos a orasului

Partea de jos a orasului - Mihai Bradu
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPartea de jos a orasului
Comanda acum "Partea de jos a orasului - Mihai Bradu" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
?...Se pierdusera in neant episoadele neconvenabile, titlul de Imparat al Medicinei ori rugul din curtea Universitatii din Basel, la fel si calificativele aspre de infumurat sau sarlatan. Se dusese pe apa sambetei pana si referirea la statura lui scunda. Eram sigur ca transcriptia fusese corecta si ca o verificasem de cateva ori, dar ea nu aparea integral pe discheta. Am completat iarasi episodul cu arderea cartilor, l-am recitit pe monitor, dar el a disparut pentru totdeauna, dupa operatiunea de salvare. Cineva intervenea selectiv in text, cu obstinatie si determinare si, dupa alte cateva tentative esuate, am lasat lucrurile de capul lor. N-am incercat aici decat sa restabilesc adevarul, unul dintre cele posibile, partiale si neconcludente, caci oricum ai lua-o si oricat de circumspect vei fi fiind, adevarul e mincinos.?

Mihai Bradu , nascut la 12.01.1945 in comuna Mosoaia, judetul Arges, cu studii liceale la ?I.C. Bratianu? din Pitesti, de profesie inginer geofizician (IPGG Bucuresti, 1967), a publicat: romanul Aik, soimarul (ed. Semne, 1997), volumul de proza scurta Cronica lucrurilor marunte (ed. Masina de scris, 1999), romanul Lumina violeta a zilei (ed. Semne, 2003) si volumul de versuri Camera de visat (ed. Vergiliu, 2005) si a colaborat sporadic la publicatiile new-yorkeze ?Lumina lina?, ?New York Magazine? si ?Lumea libera?. Stabilit in SUA, New York, din anul 1995. Membru al Uniunii Scriitorilor din anul 2005.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Partea de jos a orasului
Cartea Partea de jos a orasului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Partea de jos a orasului - Mihai Bradu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nuvele - I.l. Caragiale Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
I.l. Caragiale
7,14 lei
Intimitate si alte povestiri - Kureishi Hanif Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Kureishi Hanif
12,76 lei
Supa De Pui Pentru Suflete Romantice - Jack Canfield, Mark Victor Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Jack Canfield, Mark Victor Hansen
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri