Parlamentul European

Parlamentul European - Nicolae Mihu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParlamentul European
Comanda acum "Parlamentul European - Nicolae Mihu" de pe libraria ishop la pretul de 64,60 lei
Descriere carte:
Autorii cartii de fata, aparuta in pragul primelor alegeri organizate in Romania pentru desemnarea celor 35 de deputati pentru Parlamentul European, in primul rand doresc sa furnizeze informatiile strict necesare electoratului, publicului, despre institutia cu cea mai spectaculoasa evolutie dintre cele ale Comunitatilor Europene, ajungand de la un for cu atributii simbolice la singura institutie ai carei membri sunt desemnati prin alegere directa de catre cetatenii europeni.

Tratarea amanuntita a problematicii alegerilor europarlamentare din perspectiva romaneasca, respectiv dorinta furnizarii unor informatii utile practicienilor prin prezentarea detaliata a derularii sedintelor, a procedurilor legislative, a catalogului domeniilor concrete in care se aplica diverse proceduri, a functionarii comisiilor si nu in ultimul rand a grupurilor politice europene aduce noi avantaje. De asemenea, anexarea Regulamentului de procedura interna in limba romana faciliteaza clarificarea tuturor amanuntelor legate de functionarea Parlamentului european.

De la politicieni, juristi si alti specialisti, pana la cei "laici" in acest domeniu, care vor sa afle detalii despre un organ ale carui decizii le pot influenta viata, toti cititorii vor gasi informatii utile in monografia de fata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Parlamentul European
Cartea Parlamentul European in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Parlamentul European - Nicolae Mihu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat De Drept Civil Roman. Volumul Ii. Persoanele. Editia I - Lupan Ernest, Sabau-Pop Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Lupan Ernest, Sabau-Pop Ioan
69,00 lei
Prolegomene juridice - Ion Deleanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Ion Deleanu
49,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil