Papusa Adormita

Papusa Adormita - Jeffrey Deaver
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPapusa Adormita
Comanda acum "Papusa Adormita - Jeffrey Deaver" de pe libraria ishop la pretul de 56,99 lei
Descriere carte:
Jeffery Deaver revine cu un nou thriller psihologic complex despre un ucigas psihopat scapat dintr-o inchisoare de maxima securitate din California si despre aventura misterioasa si sinistra in care porneste odata ce se vede liber. Kathryn Dance, agentul special care si-a facut debutul in Luna Rece - experta in limbajul corporal si investigator stralucit - este eroina principala din Papusa Adormita, unde se afla pe urmele lui Daniel Pell, un Charles Manson al zilelor noastre. Pell este un maestru al controlului care stie sa domine, sa vrajeasca, sa seduca si sa-i exploateze pe cei din jur pentru a-l ajuta in crimele sale. Pentru a-l prinde pe Pell inainte sa distruga si mai multe vieti, Kathryn Dance trebuie sa ceara ajutorul oamenilor din trecutul ucigasului: trei femei care au trait sub dominatia sadica a cultului condus de Pell si o tanara cunoscuta ca Papusa Adormita, singurul supravietuitor al unei familii la al carei masacru Pell a participat. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Papusa Adormita
Cartea Papusa Adormita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Papusa Adormita - Jeffrey Deaver" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Apollyon (vol. 5 din seria Supravietuitorii) - Tim LaHaye Jerry B. Jenkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Tim LaHaye Jerry B. Jenkins
25,64 lei
Mozaic - Gayle Lynds Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Gayle Lynds
30,40 lei
Dublura - Tess Gerritsen Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Tess Gerritsen
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans