Papesa Ioana

Papesa Ioana - Donna Woolfolk Cross
Pret: 42,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPapesa Ioana
Comanda acum "Papesa Ioana - Donna Woolfolk Cross" de pe libraria ishop la pretul de 42,65 lei
Descriere carte:
Antrenanata.... Papesa Ioana are toate ingredientele: iubire, sex, violenta, duplicitate si secrete mult timp ingropate. Los Angeles Times Timp de o mie de ani barbatii i-au negat existenta Papesa Ioana, femeia care s-a deghizat in barbat si a izbutit sa conduca crestinatatea timp de doi ani. Acum, acest roman fascinant da viata legendei prin portretul unei femei de neuitat care se lupta cu limitarile pe care sufletul ei nu le poate accepta.

Cand fratele ei mai mare moare intr-un atac al vikingilor, geniala tanara Ioana isi asuma identitatea acestuia si intra la o manastire benedictina unde, dandu-se drept fratele John Anglicus, se face remarcata ca tamaduitor si carturar. Ajungand in cele din urma la Roma, e prinsa curand in plasa unui melanj periculos de pasiune puternica si politica controversata ce-i ameninta viata, chiar daca o ridica pe cel mai inalt tron al lumii apusene.

Donna Woolfolk Cross a absolvit cum laude Phi Beta Kappa, la Universitatea Pennsylvania in 1969, cu o diploma in engleza. Dupa absolvire s-a mutat la Londra si a lucrat ca asistent editorial pentru o editura mica de pe Fleet Street, W.H. Allen & Co. In 1973, Cross s-a mutat la Syracuse, New York, cu sotul ei si a inceput sa predea la catedra de engleza de la un colegiu din nordul statului New York. Este autoarea a doua carti cu teme lingvistice - Abuzul cuvantului si Medialimbajul - si coautoare a lucrarii Vorbind despre cuvinte . Produsul a sapte ani de scrieri si cercetari, Papesa Ioana este primul ei roman. Cross lucreaza la un nou roman cu actiunea plasata in Franta secolului al XVII-lea.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Papesa Ioana
Cartea Papesa Ioana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Papesa Ioana - Donna Woolfolk Cross" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Patimile sfintului Tomaso d'Aquino - Alex Mihai Stoenescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Alex Mihai Stoenescu
37,99 lei
Gladiatorul - Philipp Vandenberg. Traducere: Victor Scoradet Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Philipp Vandenberg. Traducere: Victor...
17,91 lei
Romanul Cartaginei, Vol. I: Hamilcar, Leul Nisipurilor - GIRARD Patrick, Trad. GENESCU Maria, GENESCU Alin Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
GIRARD Patrick, Trad. GENESCU Maria, ...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric