Palatul de la Miazanoapte

Palatul de la Miazanoapte - Carlos Ruiz Zafon
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPalatul de la Miazanoapte
Comanda acum "Palatul de la Miazanoapte - Carlos Ruiz Zafon" de pe libraria ishop la pretul de 26,55 lei
Descriere carte:
Plasata in Calcutta, in anii ?30, actiunea romanului Palatul de la Miazanoapte debuteaza intr-o noapte intunecoasa, cind un tinar locotenent englez incearca sa salveze doi gemeni abia veniti pe lume, de o amenintare inimaginabila. In ciuda ploii ingro­zitoare si a pericolului teribil care pindeste la fiecare colt de strada, locotenentul reuseste sa-i aduca la adapost, insa cu pre­tul propriei vieti. Multi ani mai tirziu, in ajunul zilei de nas­tere a celor doi gemeni, amenintarea misterioasa revine in vietile lor. Acesta e subiectul unuia din primele romane ale lui Carlos-Ruiz Zafon, o istorie fantezista, indrazneata si scrisa cu un mare talent de povestitor.  

"In Calcutta pe care o veti descoperi in Palatul de la Miazanoapte apar toate elementele mistice asociate pina acum acestui legendar oras. Noutatea pe care o aduce scriitorul spaniol sta in abordarea literara a unui subiect tabu: strimtoarea politica a unei colonizari care nu mai ia sfirsit. Tensiunea povestii vine din suspansul istoriei, dar si din momentele horror care o populeaza." ( USA Today )  

"Zafon isi scrie cartile cu pasiunea si atentia unui arheolog. Diferenta intre ceea ce face el si o preocupare savanta sta si in grija pe care o acorda nu numai subiectului, ci si publicului. Fie ca esti la virsta liceului, fie ca ai ajuns la senectute, Palatul de la Miazanoapte va avea acelasi efect: nerabdarea de a urma cu orice pret firul povestii." ( Booklist )  

" Subiectul acestui roman e la fel de intunecat precum noptile Calcuttei din primele sale pagini. Palatul de la Miazanoapte este un roman care n-ar trebui trecut cu vederea de pasionatii marilor aventuri." ( Publisher?s Weekly )

Cea de a doua parte a trilogiei ce a debutat cu Printul din negura. In pregatire: volumul Lumini de septembrie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Palatul de la Miazanoapte
Cartea Palatul de la Miazanoapte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Palatul de la Miazanoapte - Carlos Ruiz Zafon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dilema lui Jackson - Iris Murdoch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Iris Murdoch
2,33 lei
Carnet de bal - Camille Laurens Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Camille Laurens
11,30 lei
Calatoria - Natsume Soseki Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Natsume Soseki
2,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala