Padurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2

Padurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2 - Anne Plichota , Cendrine Wolf
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPadurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2
Comanda acum "Padurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2 - Anne Plichota , Cendrine Wolf" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Gus a disparut! Cel mai bun prieten al Oksei s-a pierdut ca prin farmec, undeva in impunatorul colegiu londonez Sf. Proximus. Oksa nu mai gaseste decat telefonul lui mobil, cazut pe podeaua unei sali de clasa. In memoria telefonului, o fotografie neclara, portretul unei femei straniu de familiare. Cine este ea? Si ce s-a intamplat cu Gus?

Pornita in cautarea adevarului, Oksa va afla secrete de familie periculoase, pastrate cu mare grija de Refugiatii din Edefia. Pentru a-si salva prietenul, ea nu va ezita sa se imbarce intr-o noua aventura, intrand intr-o lume magica aflata sub stapanirea Maleficelor si in care incercarile neobisnuite nu-i vor ocoli pe Refugiati.

Ajutata de familia si de prietenii ei, de irezistibilii Sisizurlii si de friguroasa Ghicitoare, va gasi oare Tanara Binevoitoare unica iesire din Padurea ratacitilor?

Atentie, carte magica! Dupa ce veti face cunostinta cu Oksa, nu va veti mai putea desparti de ea, de formidabila familie Pollock si de creaturile simpatice si extravagante ca Indolentul, Getorixul, Sisizurliii si Balanso-Goarnele.

"Ai grija, Harry Potter! Tocmai a inceput POLLOCKMANIA!" - Le Point

"Nu ratati aceasta carte, este fabuloasa, incantatoare! O lectura captivanta!" - librairiesandales.hautetfort.com

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Padurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2
Cartea Padurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Padurea Ratacitlor - Oksa pollock, vol. 2 - Anne Plichota , Cendrine Wolf" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestea neamului nostru - Florian Cristescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Florian Cristescu
7,12 lei
Magie intr-un pahar cu apa / Bunny detectiv - Ivona Boitan / Oana Stoica Mujea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Ivona Boitan / Oana Stoica Mujea
28,50 lei
Amintiri din copilarie - Ion Creanga Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Ion Creanga
2,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura