Pacientul englez

Pacientul englez - Michael Ondaatje
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPacientul englez
Comanda acum "Pacientul englez - Michael Ondaatje" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Pacientul englez a fost ecranizat cu acelasi titlu in 1996, in regia lui Anthony Minghella, cu Ralph Fiennes si Kristin Scott Thomas in rolurile principale.

Pacientul englez are drept personaje centrale patru oameni cu existente pustiite, impinsi de hazard sub acoperisul unei foste manastiri italiene, la sfirsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. E Hana, o infirmiera amortita de spectacolul suferintei si mortii atitor soldati ingrijiti; Caravaggio, un hot si spion mutilat, dependent de morfina; Kip, un genist sikh care-si pune zilnic viata in pericol dezamorsind bombe; si mai e misteriosul pacient cu trupul ars, de nerecunoscut, ingrijit de Hana, pe care lumea il ia drept englez si care incepe sa dezvaluie incet, incet o poveste de dragoste, cu aventuri in desert si razboi, ce ajunge sa-i bintuie si sa-i transforme pe ascultatorii sai. Pentru acest roman, autorului i s-a decernat prestigiosul Booker Prize si Governor Generals Award in Canada.

Un roman ca un covor zburator, a carui magie face lumile apuse si timpurile uitate sa-si spuna povestea o carte ca un vis, cum rar au mai aparut in ultimii ani. (Time)

Pana indeminatica a lui Ondaatje tese ca intr-o pinza istoriile unor oameni inlantuiti fara scapare in tot soiul de povesti de dragoste si razboi. Pacientul englez este o capodopera a fictiunii contemporane. (Don DeLillo)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pacientul englez
Cartea Pacientul englez in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pacientul englez - Michael Ondaatje" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teoria Norilor - Stephane Audeguy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Stephane Audeguy
17,91 lei
Iuda lui Leonardo - Leo Perutz Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Leo Perutz
20,70 lei
Ceas rau - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
34,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala