Pachet Secolul Xx

Pachet Secolul Xx  - Paul Stewart, Chriss Riddell
Pret: 80,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPachet Secolul Xx
Comanda acum "Pachet Secolul Xx  - Paul Stewart, Chriss Riddell" de pe libraria ishop la pretul de 80,10 lei
Descriere carte:
"Secolul XX" este o colectie de lucrari tiparite in colaborare cu editura italiana Giunti ce isi propun sa prezinte problemele politice ale secolului de curand incheiat, configurand problemele istorice, contextul politic, social, economic si cultural in care acestea au aparut si posibilele sanse de rezolvare in cazul in care sunt inca in desfasurare. Scrise de specialisti in domeniu (universitari, cercetatori, analisti), intr-un stil alert, accesibil dar riguros ca informatie, cartile care compun colectia "Secolul XX" beneficiaza de o ilustratie bogata, diversificata, inedita in mare parte pentru publicul romanesc si sunt insotite de o bibliografie adusa la z. Realizate in egala masura cu pasiune si detasare analitica, aceste lucrari reprezinta calea cea mai sigura de cunoastere a evenimentelor care au marcat framantatul secol XX.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pachet Secolul Xx
Cartea Pachet Secolul Xx  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pachet Secolul Xx - Paul Stewart, Chriss Riddell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dacia preistorica - Nicolae Densusianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Nicolae Densusianu
72,39 lei
Auschwitz - Laurence Rees Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Laurence Rees
41,79 lei
Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 - Teodora Stanescu Stanciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Teodora Stanescu Stanciu
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie