Pachet Ecdl

Pachet Ecdl - Bernard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner
Pret: 89,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPachet Ecdl
Comanda acum "Pachet Ecdl - Bernard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner" de pe libraria ishop la pretul de 89,91 lei
Descriere carte:
Suport de curs acreditat de ECDL Romania CD cu teste suplimentare atasat Modulului 1, ABC-ul Computerelor ECDL: Creeaza un standard european pentru utilizarea computerului Ofera un plan de studiu unitar formeaza abilitatile de utilizare zilnica a computerului Imbunatateste nivelul de calificare la scoala si la serviciu Modele urmaresc indeaproape programa ECDL Syllabus 4.0 si sunt structurate pe lectii si teste de verificare a cunostintelor acumulate. Lectiile sunt usor de urmarit si bogat ilustrate, iar testele, gradate ca dificultate, va ajuta sa evaluati progresele in invatarea notiunilor. Se adreseaza atat studiului individual, cat si studiului in cadrul cursurilor organizate, pentru nivelul incepator si intermediar. Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner sunt autori experimentati, instructori ECDL din Austria si Germania, care si-au prezentat cursurile intr-un limbaj accesibil si usor de inteles.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pachet Ecdl
Cartea Pachet Ecdl in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pachet Ecdl - Bernard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Excel. Pocket Guide - Curt Frye Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Curt Frye
8,00 lei
Ecdl - Excel Avansati. Cd Inclus - Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz...
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office