PR cu buget restrans

PR cu buget restrans - Leonard Saffir
Pret: 66,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPR cu buget restrans
Comanda acum "PR cu buget restrans - Leonard Saffir" de pe libraria ishop la pretul de 66,50 lei
Descriere carte:
Managerii se confrunta din ce in ce mai mult cu situatia in care notorietatea brandului sau a companiei pe care o reprezinta trebuie dezvoltata si pe alte cai in afara de advertisingul traditional.

Iata de ce iti propunem o lucrare care iti arata cum functioneaza PR-ul, indiferent ca lucrezi cu o firma de PR, ai un departament de PR, un singur angajat care sa se ocupe de relatiile publice sau o faci chiar tu.

Problemele abordate in aceasta carte sunt in principal de natura practica, autorul insistand pe aplicabilitatea lor imediata. Studiile de caz (bazate pe experienta directa a autorului sau a unor reputati specialisti in domeniu) ilustreaza dimensiunile, capacitatea de penetrare si forta relatiilor publice. Si, cel mai important, vei sti ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci in lumea PR-ului.

Lucrarea se adreseaza atat celor care lucreaza propriu-zis in PR, cat si firmelor care apeleaza la asemenea servicii specializate si care vor sti ce anume sa ceara si cum sa obtina rezultate de exceptie, pentru care vor plati sume de bani mult mai mici.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre PR cu buget restrans
Cartea PR cu buget restrans in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "PR cu buget restrans - Leonard Saffir" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comunicarea interna in organizatii - Diana Maria Cismaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Diana Maria Cismaru
20,90 lei
Branding Romania. Cum (ne)promovam imaginea de tara - Alina Dolea, Adriana Tarus Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Alina Dolea, Adriana Tarus
22,80 lei
Istoria Presei Romanesti Din Transilvania - M. Popa, V. Tascu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
M. Popa, V. Tascu
15,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare