PLEZNIRISMUL

PLEZNIRISMUL - BICIUSCA, Florin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPLEZNIRISMUL
Comanda acum "PLEZNIRISMUL - BICIUSCA, Florin" de pe libraria ishop la pretul de 7,60 lei
Descriere carte:
Orasul este si libertate, dar si segregare. El certifica un statut, dar in interiorul lui se produc decantari arborescente. Ofera posibilitatea transcederii, frontierele sale sunt volatile spre deosebire de ?extra muros?, unde clasificarile sunt mai riguroase, iar delimitarile nu accepta traversari. Aceasta falie a decantarilor sociale, comportamental-urbane, sufletesti in cele din urma, este nucleul fiecarui studiu al autorului. Este o perspectiva antropologica cu aplicare in sfera urbanului contemporan avand ramificatii adanci in vechimea apropiata sau indepartata.
Comportamentul, mentalitatea, atitudinea, raman cel mai fin barometru unde se poate observa cu anticipare ritmul schimbarilor care vor formata urmatoarea generatie. Dar si prognoze pe spatii temporale mai mari. De aici pleaca Florin Biciusca in construirea diagnosticului urban, articulat atat cronologic, cat si uman.
Adrian MAJURU

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre PLEZNIRISMUL
Cartea PLEZNIRISMUL in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "PLEZNIRISMUL - BICIUSCA, Florin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Platonopolis sau Impacarea cu filozofia - Cristian Badilita Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Cristian Badilita
7,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie