PC ABC-UL UTILIZARII

PC ABC-UL UTILIZARII - Gabriel Dima Si Mihai Dima
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPC ABC-UL UTILIZARII
Comanda acum "PC ABC-UL UTILIZARII - Gabriel Dima Si Mihai Dima" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Cartea de fata reprezinta o introducere in domeniul tehnologiei informatiei, accentul fiind pus pe utilizarea calculatorului personal (de birou sau mobil). Cartea se adreseaza utilizatorilor incepatori, precum si persoanelor care nu au folosit niciodata un calculator personal. Cartea, foarte bine organizata pe capitole, incepe cu prezentarea componentelor calculatorului personal, a sistemului de operare precum si a modului de conectare in retea cu alte sisteme de calcul. In continuare sunt abordate cele mai intalnite domenii ale utilizarii calculatorului, adica tehnoredactarea computerizata, calculul tabelar, prezentarile interactive si Internetul. In final sunt prezentate pe scurt alte cateva domenii in care calculatorul personal este deseori folosit precum si cateva probleme conexe, cum ar fi, de exemplu, cea a securitatii in folosirea sistemelor de calcul. Cartea de fata furnizeaza informatiile necesare utilizarii calculatorului personal la rezolvarea problemelor din activitatea curenta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre PC ABC-UL UTILIZARII
Cartea PC ABC-UL UTILIZARII in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "PC ABC-UL UTILIZARII - Gabriel Dima Si Mihai Dima" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Initiere in Corel Draw - Laviniu Aurelian Badulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Laviniu Aurelian Badulescu
19,00 lei
Norton Utilities 8 pentru toti - Beth Slick Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Beth Slick
7,79 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Calculatoare / InformaticaCarti recomandate din categoria Calculatoare / Informatica