Oxford Business. Dictionar Englez-roman (hard Cover)

Oxford Business. Dictionar Englez-roman  (hard Cover) - Trad : Malina Vlad
Pret: 62,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOxford Business. Dictionar Englez-roman  (hard Cover)
Comanda acum "Oxford Business. Dictionar Englez-roman  (hard Cover) - Trad : Malina Vlad" de pe libraria ishop la pretul de 62,91 lei
Descriere carte:
Acest dictionar este unul dintre cel mai bine vandute in lumea intreaga, oferind un ghid multilateral, pentru toate domeniile moderne ale afacerilor si comertului. Mereu innoit si fiind rodul muncii unor nume cu autoritate, reprezinta o sursa indispensabila de informatii, atat pentru studenti, cat si pentru specialisti. Explica peste 6.500 de termeni. Este adresat in special celor care cunosc destul de bine limba engleza si vor sa-si aprofundeze cunostintele in domeniul englezei de afaceri, al culturii si al istoriei economice britanice, dar si a altor tari vorbitoare de limba engleza (si nu numai). Datorita influentei istorice covarsitoare a Marii Britanii si a tarilor de origine anglo-saxona asupra afacerilor, majoritatea terminologiei este preluata ca atare in toate limbile lumii, inclusiv in romana, iar multe incercari de a traduce termenii utilizati in lumea afacerilor sunt pur si simplu caraghioase. Astfel, scopul principal al acestui dictionar nu este traducerea termenilor, ci explicarea lor cititorilor de limba romana. Veti intalni explicati termeni, inclusiv colocviali, din diverse domenii: marketing, legislatie, contabilitate, investitii, activitati bancare, asigurari, finante internationale, incluzand unitatile monetare ale lumii, termeni bursieri, dar si unele repere istorice din economiile tarilor anglo-saxone. Dictionarul acopera toate aspectele managementului, incluzand strategiile de afaceri, managementul resurselor umane si managementul operational. Cu acest dictionar veti intelege corect termeni si expresii, inradacinate in literatura si in jargonul oamenilor de afaceri, precum cash cow, golden parachute, white/grey/black knights, kangaroos, butterfly si altii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Oxford Business. Dictionar Englez-roman  (hard Cover)
Cartea Oxford Business. Dictionar Englez-roman  (hard Cover) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Oxford Business. Dictionar Englez-roman (hard Cover) - Trad : Malina Vlad" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de argou maghiar-roman - George Volceanov Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
George Volceanov
28,48 lei
Dictionar Arab-roman / Roman-arab - Ilie Badicut, Stelian Drondoe Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
Ilie Badicut, Stelian Drondoe
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare bilingveCarti recomandate din categoria Dictionare bilingve