Ordinea mondiala dupa leninism

Ordinea mondiala dupa leninism - Vladimir Tismaneanu, Marc Morje Howard, Rudra Sil (editori)
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrdinea mondiala dupa leninism
Comanda acum "Ordinea mondiala dupa leninism - Vladimir Tismaneanu, Marc Morje Howard, Rudra Sil (editori)" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
?Opera lui Kenneth Jowitt reprezinta una dintre cele mai importante contributii la intelegerea comunismului si a postcomunismului. Jowitt se numara printre putinii specialisti care au inteles cu exactitate originalitatea fenomenului global leninist si in primul rand rolul partidului de avangarda ca substitut pentru universul carismatic traditional in vremuri de profunda criza culturala si morala. In acelasi timp, scrierile lui Kenneth Jowitt au influentat fundamental analiza experientei comuniste din Romania si din alte state sovietizate. Propria mea evolutie stiintifica americana a beneficiat de sprijinul generos, constant si entuziast al profesorului Universitatii California din Berkeley. Volumul de fata este un omagiu binevenit pentru unul dintre cei mai influenti politologi ai timpurilor noastre.?

Vladimir Tismaneanu

? Ordinea mondiala dupa leninism este un eveniment editorial. Pe de o parte, acesta este un veritabil manual de politologie comparata, care insa beneficiaza si de un fundament inter-disciplinar solid. Pe de alta parte, este prima publicatie in limba romana care il prezinta comprehensiv pe Kenneth Jowitt, eminenta personalitate a stiintelor politice anglo-americane. Contributorii prezenti in acest volum, nume consacrate in politologie, sociologie si antropologie, precum Daniel Chirot, Vladimir Tismaneanu, Marc Howard, Stephen Holmes, Stephen Hanson, Katherine Verdery sau Gail Kligman, indica impactul crucial al lui Kenneth Jowitt in variile domenii abordate de acestia. Diversitatea tematica a volumului si calitatea fiecarei contributii reprezinta foarte bune puncte de pornire pentru intelegerea complexitatii operei jowittiene si a influentei sale in stiintele sociale contemporane.?

Bogdan Cristian Iacob


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ordinea mondiala dupa leninism
Cartea Ordinea mondiala dupa leninism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ordinea mondiala dupa leninism - Vladimir Tismaneanu, Marc Morje Howard, Rudra Sil (editori)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
SSI - SOE Jurnal politic - Mihai Retegan Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Mihai Retegan
42,75 lei
Istoria Irakului  - Philippe Rondot Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Philippe Rondot
10,26 lei
Istoria Ciprului - Katia Hadjidemetriou Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Katia Hadjidemetriou
23,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie