Orbitor. Editie definitiva

Orbitor. Editie definitiva - Mircea Cartarescu
Pret: 134,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrbitor. Editie definitiva
Comanda acum "Orbitor. Editie definitiva - Mircea Cartarescu" de pe libraria ishop la pretul de 134,10 lei
Descriere carte:
"O scriere fabuloasa, fastuoasa, somptuoasa, narcotica, [...] o proza [...] in care sangele se distileaza periodic pana ajunge parfum si tot ce e greu devine usor pentru a pluti..." (Dan Stanca, Romania libera)
"O desfatare lingvistica, o ... carte in care limba ofera un spectacol uluitor, fara egal. " (Marius Chivu, Romania libera)
"Mircea Cartarescu si-a propus, in ultimii ani ai secolului XX, sa scrie o trilogie intitulata Orbitor. I-a dat, de la inceput, o forma simbolica de faptura cu viata: cea de fluture. Volumul intai, care a conturat Aripa stanga (1996) si volumul al doilea, Corpul (2002), au desenat o multime de fire, au pus in miscare o multime de roti si articulatii literare, multe derutante. Volumul al treilea, cu miza cea mai mare, asadar cel mai dificil, Aripa dreapta (2007), urma sa probeze ca firele, rotile si articulatiile trilogiei sunt coerent prinse unele de altele si ca vietatea sau masinaria poate sa zboare. Simetric asezata fata de aripa stanga, legata strans de corp, aripa dreapta face ca fluturele, care statea greoi pe pamant, sa-si ia zborul cu o simpla bataie de aripi literare." (Ioana Parvulescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orbitor. Editie definitiva
Cartea Orbitor. Editie definitiva in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orbitor. Editie definitiva - Mircea Cartarescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cu ou si cu otet - Dan Persa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dan Persa
23,70 lei
Fericirea obligatorie. Editia a II-a - Norman Manea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Norman Manea
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana