Orbitor - Corpul

Orbitor - Corpul - Mircea Cartarescu
Pret: 23,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrbitor - Corpul
Comanda acum "Orbitor - Corpul - Mircea Cartarescu" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
"Peretele era, in intregime, un urias insectar. Ordonati in randuri si coloane, pe toata suprafata isi intindeau aripile fluturi, cei mai mari si mai frumos colorati ce-ar fi putut fi vazuti vreodata." "Aripi largi si puternice, cu doi ochi micuti in partea de jos, corpuri groase si inelate. Cate-un piron de otel, infipt in corpuri, intre doua inele, tintuindu-le pe cutele satinului sidefiu cu care era peretele imbracat. Cate-o placuta de alama gravata cu cate-un nume sub fiecare dintre ei. O, frumusete, de ce gura ta e mereu atat de amara? De ce e cumplit orice inger? De ce numim monstru orice minune inepuizabila? Pe placile de alama nu erau inscrise nume de genuri si specii, ci nume de femei: Corrie, Petra, Gertie, Ans, Joke... Si triumfatoarele trofee cu aripile-ntinse nu erau gingase lepidoptere, ci oase iliace, prinse pe vertebrele lor, centuri pelviene, largi, generoase, de femei ce fusesera iubite cu patima, bazine ce ocrotisera candva feti ghemuiti, visatori, cu fata umbrita de aripile fluturelui matern."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orbitor - Corpul
Cartea Orbitor - Corpul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orbitor - Corpul - Mircea Cartarescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere. Volumul VI - Nichita Stanescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Nichita Stanescu
32,98 lei
Scrisoarea pe care nu o vei citi niciodata - Strambeanu Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Strambeanu Nicolae
22,50 lei
Copie la indigo - Alice Sharpe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alice Sharpe
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana