Orasul ascuns

Orasul ascuns - Ana Maria Negrila
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrasul ascuns
Comanda acum "Orasul ascuns - Ana Maria Negrila" de pe libraria ishop la pretul de 11,87 lei
Descriere carte:
Sunt tot in Bucuresti, dar nu in cel pe care il stiu, ci intr-un altul mai obscur, mai ascuns. Aproape nu-mi vine sa cred cum o astfel de intindere, cum o citadela de asa de mari dimensiuni a ramas necunoscuta si nedescoperita in mijlocul a peste doua milioane de oameni. Cred ca intotdeauna am simtit-o existand pe undeva pe aproape, chiar daca intrarea mi-a ramas mult timp ascunsa. Parca as mai fi trait o viata si uneori citesc cu interes articole care au napadit ziarele in ultima vreme si care povestesc despre oameni ce par sa-si aminteasca franturi dintr-o alta existenta, dintr-un alt timp, dintr-un spatiu grecesc ce a existat odata inaintea vechiului Bucuresti. Si eu visez cum am construit un labirint si poate de aceea tot incerc sa-l gasesc, oricat de neverosimila mi s-ar parea existenta lui dupa ce ma trezesc din somn. Povestile acestea si cele legate de clonari formeaza articolele de succes ale timpului. Toate ziarele le alatura de parca s-ar crede ca exista o legatura intre ele.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orasul ascuns
Cartea Orasul ascuns in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orasul ascuns - Ana Maria Negrila" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gargui - Andrew Davidson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Andrew Davidson
28,40 lei
Eric - Terry Pratchett Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Terry Pratchett
18,99 lei
Star craft 3 - VIteza intunericului - Tracy Hickman Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Tracy Hickman
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune