Orasele

Orasele - Updike John
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrasele
  • Autor: Updike John
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: Fictiune Fara Frontiere
  • Categoria: Nefiltrate
  • ISBN: 973-697-910-5 / 978-973-697-910-1
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 400
  • Format carte: 10,3 x 19
Comanda acum "Orasele - Updike John" de pe libraria ishop la pretul de 28,00 lei
Descriere carte:
John Updike a publicat romane, povestiri, eseuri, poezie, carti pentru copii care s-au bucurat de un succes mondial, fiind unul dintre rasfatatii criticii literare si ai publicului consumator de literatura. A primit numeroase premii internationale, ?ntre care: doua premii Pulitzer, un National Book Award, doua distinctii acordate de Casa Alba - National Medal of Arts (1989) si National Medal for the Humanities (2003). Desfasurandu-se de-a lungul celei de-a doua jumatati a secolului XX, viata lui Owen Mackenzie este definita de 3 orasele ?n care confortul si angoasa, voluptatea si tradarea nu sunt niciodata departe unele de altele. ?n Willow, Pennsylvania, tanarul Owen este transfigurat de prima ?ntrezarire a unei frumuseti feminine ?n plina ?nflorire. Middle Falls, Connecticut, e locul unde, casatorit, face o mica avere dintr-o firma de programare si descopera placerile secrete ale adulterului ?n serie. ?n fine, ?n varsta si casatorit pentru a doua oara, Owen se stabileste ?n comunitatea de pensionari din Haskells Crossing, Massachusetts. ?n acest roman de cautari erotice si descoperiri emotionale, John Updike face din educatia sentimentala a lui Owen Mackenzie o poveste a ?nceputului de secol XXI. Nu stiu pe nimeni, chiar pe nimeni, care sa fi scris atat de bine! (New York Review of Books) Convingator, erotic... o foarte precisa geografie a dorintei. (New York Times)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orasele
Cartea Orasele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orasele - Updike John" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O Calatorie In Lumea Sahului - Candea Irina Coralia, Dumitru Viorel-george Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Candea Irina Coralia, Dumitru Viorel-...
7,00 lei
Scrisoare Fara Litere - Grosu Brandusa Luciana Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Grosu Brandusa Luciana
25,00 lei
Balcanologie, Vol. I - Muthu Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Muthu Mircea
8,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate