Oracolul Kuan Yin

Oracolul Kuan Yin - Stephen Karcher
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOracolul Kuan Yin
Comanda acum "Oracolul Kuan Yin - Stephen Karcher" de pe libraria ishop la pretul de 23,18 lei
Descriere carte:
Kuan Yin, vechea zeita chineza a compasiunii, este principala zeita din panteonul oriental. Oriunde exista vorbitori de limba chineza sau japoneza, este intalnita si imaginea lui Kuan Yin. Ritualul consultarii zeitei a adus foarte multor oameni alinare, speranta si intelegere si continua si astazi sa constituie o parte integranta din viata a zeci de milioane de oameni, peste tot in Orient.

Interpretarea adusa de Stephen Karcher acestui text stravechi va prezinta cele "100 de poeme ale Zeitei", la fel de relevante in prezent ca si acum 1000 de ani si expuse intr-o forma extrem de usor de utilizat si uimitor de intuitiva. Pur si simplu, adresati-i oracolului o intrebare. Deschizandu-va inima fata de raspuns, permiteti sa fiti "modelati" de simbolul sau figura pe care vi le inspira Kuan Yin. Apoi deschideti cartea la pagina cu simbolul respectiv, unde veti gasi indrumari care sa va ajute sa va focalizati energia si sa alegeti drumul potrivit in gasirea unui raspuns. Puteti folosi, in acelasi scop, si niste betisoare speciale inscriptionate cu numerele de la 1 la 100 sau o coala pe care sunt dispuse aceste numere.

Stephen Karcher studiaza textele divinatorii de peste treizeci de ani. Este recunoscut ca unul dintre cei mai mari experti din lume in domeniul utilizarilor psihologice si spirituale ale divinatiei si al relatiei acesteia din urma cu artele.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Oracolul Kuan Yin
Cartea Oracolul Kuan Yin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Oracolul Kuan Yin - Stephen Karcher" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar enciclopedic al Coranului - Malek Chebel Urmatoarea carte recomandata din categoria Religii Orientale
Malek Chebel
30,97 lei
Invataturi spirituale inspirate - Swami Vivekananda Urmatoarea carte recomandata din categoria Religii Orientale
Swami Vivekananda
16,15 lei
Hinduism si Buddhism - Coomaraswamy Ananda Urmatoarea carte recomandata din categoria Religii Orientale
Coomaraswamy Ananda
15,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Religii OrientaleCarti recomandate din categoria Religii Orientale