Opus Dei

Opus Dei - Negoita Constantin Virgil
Pret: 12,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOpus Dei
Comanda acum "Opus Dei - Negoita Constantin Virgil" de pe libraria ishop la pretul de 12,00 lei
Descriere carte:
Opus Dei, microromanul speculativ al lui Constantin Virgil Negoita, e un soi de frate mai mare si mai cult al bestseller-ului Codul lui Da Vinci. Toata politica americana, ba mai mult, un intreg culoar din parcursul spiritual al omenirii a fost determinat de hotararile secrete ale unei confrerii catolice, in zilele noastre celebra- Opus Dei. Asupra acestei organizatii oculte arunca lumina una dintre lucrarile lui Merry Cutter, personaj principal in cartea lui Negoita, care e dublat, ca narator, de Goz, autorul unei carti despre vizionara americanca. Pentru a-I da o anvergura cat mai veridica, prin intermediul lui Goz, Negoita I-o opune - ca mod de a vedea lumea - pe Hannah Arendt lui Merry Cutter. Daca la autoarea Originilor totalitarismului, singuratatea maselor nastea totalitarisme, la Merry, singuratatea se impleteste cu religia. In general, concluziile celei care a revelat ascunzisurile confreriei Opus Dei sunt vecine cu bigotismul. Pe cat de spectaculoasa descoperirea unei organizatii mistice atat de exotice, pe atat e de simpla morala pe care o formuleaza Merry: Daca Biblia nu poate merge in lume si sa se intoarca mai puternica, atunci suntem sarlatani si neghiobi. Cred in Biblie. Nu mi-e frica de adevar.Fascinant e, insa, drumul pana la simplitatea acestei concluzii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Opus Dei
Cartea Opus Dei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Opus Dei - Negoita Constantin Virgil" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hai Sa Ne Jucam si Sa Invatam ! - Sferle Maria, Mesaros Aurelia, Maniu Eloonora Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Sferle Maria, Mesaros Aurelia, Maniu ...
6,00 lei
Asociatii si Fundatii - Tudor Adriana Tiron, Mutiu Alexandra Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Tudor Adriana Tiron, Mutiu Alexandra
14,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate