Omul negru

Omul negru - Tudor Cretu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOmul negru
Comanda acum "Omul negru - Tudor Cretu" de pe libraria ishop la pretul de 18,95 lei
Descriere carte:
Omul negru se instaleaza confortabil pe desktopul lui Emil Aderca, un computerist al timpului nostru. Traind in lumea lui virtuala, intr-o recluziune autoimpusa, pe jumatate alienat, tinarul este inculpat intr-o crima obscura. La inchisoare, in lumea reala, in asteptarea verdictului, Omul negru preia controlul.
Tudor Cretu a scris o poveste despre al doilea eu, care intotdeauna reuseste sa se elibereze.

?Cind eram de virsta autorului romanului de fata, l-am vazut pentru prima data de mina cu tatal sau, antropologul Vasile Tudor Cretu, de la care am invatat despre Marcel Mauss si James Frazer. Ne aflam studenti la ?birtul universitarilor?, Tudor Cretu avea sase ani si purta la mina un ceas din plastic, din acela de la iarmaroc. intre timp, au trecut anii, profesorul care i-a fost tata ne-a parasit demult, iar Tudor a scris Omul negru - un roman de calitate, un ghid despre cum e sa fii singur in postmodernitate. Singuratatea la internet, la job, la sala de body building, singuratatea impartasita cu un ciine bolnav in propriul apartament dupa ce ti-a murit obstesc mama, singuratatea serii, cind te asezi la televizor, in fotoliu, cu un castron searbad de mincare, singuratatea fumului de tigara, singuratatea loviturilor de ninjutsu, singuratatea in care asculti muzica si scrii CV-uri pentru firme. Singuratatea in lumea unui poet care confirma in forta ca romancier." (Daniel Vighi)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Omul negru
Cartea Omul negru in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Omul negru - Tudor Cretu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Exuvii - Simona Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Simona Popescu
33,20 lei
Princepele - Eugen Barbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Eugen Barbu
13,21 lei
Sonete  - Profira Sadoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Profira Sadoveanu
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana