Omul generos

Omul generos - Tor Norretranders
Pret: 40,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOmul generos
Comanda acum "Omul generos - Tor Norretranders" de pe libraria ishop la pretul de 40,85 lei
Descriere carte:
A-i ajuta pe altii este cel mai sexy lucru pe care il poti face

Bestseller international - o carte de stiinta pentru toti, cuprinzatoare, care examineaza intreaga existenta umana pentru a arata ca, in fond, cheia catre sex este generozitatea.

Animalele si oamenii deopotriva isi etaleaza cele mai bune calitati pentru a-si cuceri partenerii: tind spre perfectiune, fac eforturi In plus pentru a-i ajuta pe ceilalti si se straduiesc pentru a face lumea mai buna - pe scurt, sunt generosi, iar generozitatea, potrivit celor mai noi descoperiri stiintifice, este ceva foarte sexy.

Cercetarea din mai multe domenii stiintifice ne schimba dramatic imaginea asupra omului. Comportamentul uman s-ar putea sa nu fie bazat, asa cum se credea, pe imperturbabilul, calculatul, rationalul interes propriu, ci mai degraba pe generozitate, comunitate si interes reciproc. Pe scurt, cu cat sacrificam mai mult, cu atat castigam mai mult, atat din punct de vedere sexual cat si din alte puncte de vedere. Aceasta este, desigur, o veste buna pentru omenire. Este uimitor optimismul lui Norretranders, asa cum iese el la iveala pe masura ce autorul intra intr-o larga varietate de subiecte, de la asistenta sociala la razboi, de la robotica la energia cu capacitate de regenerare, de la teoria jocului la genetica, pentru a face un portret ireverentios, erudit si Incantator al lui Homo generosus, omul generos.

Inca de la prima fraza, Norretranders isi prezinta abordarea proaspata, ireverentioasa asupra sociobiologiei pentru toti. Desi pune vechea placa ... o face in slujba unei perspective noi si provocatoare: aceea ca generozitatea, creativitatea, cooperarea si inteligenta omului servesc unicului scop evolutionist de a ne face mai sexy.
Publishers Weekly

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Omul generos
Cartea Omul generos in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Omul generos - Tor Norretranders" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Biblia barbatului - Clay Travis, Chris Shaw Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Clay Travis, Chris Shaw
30,87 lei
Opere Sociologice, Strategia Carierei - Grosu Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Grosu Nicolae
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie