Omul care aduce ploaia... de bani

Omul care aduce ploaia... de bani - Jeffrey J.Fox
Pret: 13,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOmul care aduce ploaia... de bani
Comanda acum "Omul care aduce ploaia... de bani - Jeffrey J.Fox" de pe libraria ishop la pretul de 13,21 lei
Descriere carte:
"Cititi aceasta carte!E menita sa fie o lectura obligatorie pentru fiecare scoala de afaceri." - John P.Strelecky

How to Become a Rainmaker

Iata-l pe cel care aduce in companie clientii importanti,incasarile-record si afacerile mari.Cum reuseste?

Nu asteapta niciodata sa dea norocul peste el!Tocmai de aceea are norocul sa se numere printre cei cu adevarat bine platiti(din orice domeniu).Indiferent de statutul pe care il detine-proprietar al afacerii,partener,CEO,director,agent de vanzari sau altceva similar-el este indispensabil pentru organizatie.De ce?

Fiindca priveste fiecare persoana intalnita ca pe un potential client;in public,e increzator si,totusi,abordabil;se ofera sa reprezinte firma la diverse evenimente,tine discursuri si isi face mereu alte cunostinte;invata mereu tehnici noi de vanzare;se concentreaza asupra afacerilor importante,dar isi imparte cu altii succesul;e devotat companiei si pasionat de munca lui.El e omul care...le arata clientilor castigul, nu se lasa intimidat,indrazneste sa puna intrebari,nu se ascunde niciodata"in sedinte",se comporta cu modestie,lucreaza chiar si vinerea dupa-amiaza,nu se duce la mese de afaceri ca sa manance si nu-si scapa din vedere nicio clipa obiectivul.

Asa il prezinta Jeffrey Fox pe omul care aduce bani in firma.Si stie ce spune,pentru ca este el insusi un om care aduce ploaia...de bani.

 Jeffrey J.Fox este fondatorul renumitei organizatii Fox & Co.,Inc.,o firma de consultanta in domeniul marketingului,ce are in portofoliul de clienti peste 60 de institutii, si este situata in Avon,Connecticut.

Inainte de a-si infiinta propria companie,Fox a avut functia de vicepresedinte pe probleme de  marketing in cadrul Loctite Corporation.De asemenea,a detinut functii executive de top si in alte cateva companii internationale.

Jeffrey Fox a absolvit Trinity College din Hartford,Connecticut,si a finalizat un MBA La Harvard Business School.Conform cercetarilor,autorul acestei carti este subiectul unui studiu de caz predat la Harvard,considerat a fi unul dintre primele 100 analizate acolo.Mai mult,se pare ca acesta este cel mai frecvent analizat studiu de caz din lume.

Fox este un orator foarte cautat de catre organizatiile mari si grupurile de directori executivi din companii.

Cartile sale au fost traduse in 35 de limbi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Omul care aduce ploaia... de bani
Cartea Omul care aduce ploaia... de bani in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Omul care aduce ploaia... de bani - Jeffrey J.Fox" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum se formeaza lideri ca Jack Welch -  Stephen H. Baum , Dave Conti Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Stephen H. Baum , Dave Conti
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management