Ochi holbati si par valvoi

Ochi holbati si par valvoi - Trevor Norton
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOchi holbati si par valvoi
Comanda acum "Ochi holbati si par valvoi - Trevor Norton" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
In perioada victoriana, un doctor faimos pe nume Jack Haldane spunea: "nu experimenta niciodata pe un animal ceea ce poti experimenta pe un om". A inhalat niste gaze periculoase pentru a testa eficienta mastii de gaze, pe care o inventase. Facand acest lucru, i s-au incins creierii si i-a iesit fum pe urechi. De unde si titlul acestei carti: Ochi holbati si par valvoi!

O carte care ne familiarizeaza cu ceea ce inseamna cercetarea stiintifica aplicata pe propria piele si ne ofera un tablou viu al unei lumi in care medicii testau pe ei insisi substante mai mult sau mai putin ciudate pentru a observa reactiile organismului uman la ele.

Povestile din cartea lui Trevor Norton sunt, rand pe rand, incredibile, tulburatoare sau absurde.

Un chirurg concediat si-a infipt un cateter in inima, dupa care... a ajuns sa castige Premiul Nobel. John Hunter, doctorul lui George al III-lea, s-a infectat inadins cu gonoree si sifilis, sperand sa gaseasca remediul impotriva acestora, un doctor francez a iesit in largul Oceanului Atlantic, plutind in deriva, pentru a vedea cat de mult poate supravietui un naufragiat, iar celebrii soti Curie s-au infestat cu elemente radioactive pentru cercetari care au ajutat imens umanitatea.

Intr-un stil jucaus si plin de umor, Trevor Norton, biolog si profesor emerit la Universitatea din Liverpool, ne invita sa-i cunoastem pe marii excentrici ai lumii care nu au ezitat sa se supuna singuri la tot felul de experimente medicale in folosul umanitatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ochi holbati si par valvoi
Cartea Ochi holbati si par valvoi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ochi holbati si par valvoi - Trevor Norton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cite ceva despre Univers - Felix Pirani, Christine Roche Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Felix Pirani, Christine Roche
13,30 lei
Cum vad eu lumea - Albert Einstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Albert Einstein
28,80 lei
Legendele stiintei - Nicolae Chiorcea Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Nicolae Chiorcea
10,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica