Obsesia

Obsesia - Emil Mladin
Pret: 18,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roObsesia
Comanda acum "Obsesia - Emil Mladin" de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
Obsesia rupe gratiile constiintei poetului Sorin Clejan. Crima are loc mult mai tirziu, dar tentativa se pedepseste. Sentinta e implacabila. Vinovatul va cobori in Infern - chiar daca acesta se afla la suprafata - si va strabate toate bolgiile, pina se va elibera printr-o moarte aparenta.
Emil Mladin a scris o incredibila poveste de dragoste, care depaseste toate granitele imaginatiei, incalcind tabuuri si vindecind prejudecati.

?Trebuie observat ca Emil Mladin stie sa-si aleaga si sa-si construiasca subiectele dozind cu o adevarata maiestrie raportul dintre notatia realista, credibila si limitele imaginarului, altfel spus, scriind spectaculos si dinamic, original si inventiv (chiar in plan epic si psihologic) acolo unde alti confrati se lasa sedusi de simpla fotografiere a mediilor si actiunilor." (Lucian Chisu)

?...cu toate ca unii il apropie de Hemingway sau de Jack London - pentru vigoarea sa epica, eu prefer sa il asez pe Emil Mladin in paradigma lui Hermann Hesse, a acestei modalitati de proza care, fara sa uite vreodata sa povesteasca, nu ezita niciodata sa se adreseze si constiintei pozitionale a cititorului." (Razvan Voncu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Obsesia
Cartea Obsesia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Obsesia - Emil Mladin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cercuri sub Luna - George Virgil Stoenescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
George Virgil Stoenescu
0,00 lei
Opere. Volumul I - Octavian Goga Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Octavian Goga
37,17 lei
Litera din scrisoarea misterioasa - Alex. Leo Serban Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alex. Leo Serban
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana