Obisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi.

Obisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi. - Christian Ferencz-Flatz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roObisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi.
Comanda acum "Obisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi. - Christian Ferencz-Flatz" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Ceea ce incercam aici este o reconstructie hermeneutica a polemicii purtate de Martin Heidegger impotriva conceptului de "valoare", concept ce se afla la apogeul popularitatii sale in perioada cand el isi facea debutul academic si ... filozofic. Tema valorii nu se inscrie printre motivele centrale ale lui Heidegger: ea nu se numara nici printre subiectele sale "poziA­tive" predilecte (precum viata factica, timpul, fiinta, adevarul sau istoricitatea) si nici printre cele "negative" (precum caderea, metafizica sau tehnica), ci este, de netagaduit, un subiect secundar in orizontul intereselor sale tematice. Dar daca e adevarat ca o veritabila analiza fenomenologica ar trebui sa fie mai atenta la "maruntis" decat la bancnotele mari, asa cum credea Husserl, poate ca incercarea noastra de a "face socoteala" unei parti din maruntisul heideggerian se va dovedi a nu fi cu totul inutila. In fond, in filozofie orice trivialitate ascunde o problematica esentiala. ( Christian Ferencz-Flatz )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Obisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi.
Cartea Obisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Obisnuit si neobisnuit in viata de zi cu zi. - Christian Ferencz-Flatz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Omul baroc - Rosario Villari Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Rosario Villari
11,30 lei
Caderea in lume - Constantin Toiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Constantin Toiu
3,33 lei
Metafizica - Aristotel Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Aristotel
56,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie