OZN, armata si serviciile secrete

OZN, armata si serviciile secrete - Timothy Good
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOZN, armata si serviciile secrete
  • Autor: Timothy Good
  • Editura: Lifestyle
  • Colectia: Trebuie sa stii
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-606-92804-9-2
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 584
  • Format carte:
Comanda acum "OZN, armata si serviciile secrete - Timothy Good" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:

O dezvaluire a celor mai mari secrete de pe Pamant - rapoarte militare si ale serviciilor secrete care arata ca OZN-urile exista.

OZN-urile raman o problema esentiala pentru militari si pentru comunitatea spionajului. Accesul la informatiile asociate cu ele este strict limitat la persoanele care "trebuie sa stie". in anul 1960, fostul director al CIA, amiralul Hillenkoetter, a aratat ca: "in culise, ofiteri de rang inalt din Fortele Aeriene sunt serios ingrijorati de OZN. Dar multi cetateni sunt facuti sa creada, prin secretizare si ridiculizare, ca obiectele zburatoare neidentificate sunt o prostie". Afirmatie valabila si in ziua de azi.
OZN, armata si serviciile secrete arata ca OZN-urile sunt reale si ca ele constituie o problema actuala pentru guvernele din lumea intreaga. Dovezile prezentate sunt clare, echilibrate si de netagaduit.

Timothy Good, autor de mare succes si una dintre cele mai respectate autoritati in materie de vizite extraterestre, a acumulat multi ani de cercetari aprofundate in lumea intreaga si ne pune in fata dovezi greu de respins. Cartea de fata este o expunere convingatoare, cu documente ultra-secrete, interviuri cu martori-cheie si discutii cu specialisti din cadrul armatei si al serviciilor secrete, cu piloti, politicieni si oameni de stiinta. Cartea este plina de revelatii, inclusiv privind numarul tulburator de mare de avioane pierdute dupa ce militarii au atacat OZN-urile sau disparitia a sute de avioane militare si civile in timpul unor incidente OZN, la care se adauga uimitoarele informatii furnizate de un chirurg care a operat un extraterestru capturat de armata braziliana in 1996.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre OZN, armata si serviciile secrete

Cartea OZN, armata si serviciile secrete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "OZN, armata si serviciile secrete - Timothy Good" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iubire si lovitura de stat - Adina Mutar, Juan Retamal Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Adina Mutar, Juan Retamal
14,25 lei
Criminali din lacomie - Traian Tandin Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Traian Tandin
23,27 lei
Stilista de buzunar - Kendall Farr Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Kendall Farr
23,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse