ORGANONUL MEDICINEI

ORGANONUL MEDICINEI - Samuel Hahnemann
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roORGANONUL MEDICINEI
Comanda acum "ORGANONUL MEDICINEI - Samuel Hahnemann" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
LUCRAREA CLASICA A CELUI CARE A FACUT MUNCA DE PIONIERAT IN HOMEOPATIE Pe masura ce dorinta pentru un stil de viata mai sanatos si produse naturale este tot mai mare, creste si interesul pentru homeopatie. Parintele fondator al homeopatiei este Samuel Hahnemann. Nascut in 1775, el a descoperit ceea ce credea ca este cheia in vindecarea bolii, si anume ca un pacient este vindecat de un remediu care produce aceleasi simptome ale bolii la o persoana sanatoasa. Publicata pentru prima oara in 1810, si revizuita de mai multe ori de catre autor pe parcursul multor ani de cercetare in domeniu, Organonul Medicinii a ramas piatra de temelie a homeopatiei, autoritatea ultima, in ceea ce priveste doctrina si practica ei. Pentru oricine este interesat de originile, de teoria si practica ei, Organonul Medicinii este o lucrare indispensabila.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ORGANONUL MEDICINEI
Cartea ORGANONUL MEDICINEI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ORGANONUL MEDICINEI - Samuel Hahnemann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Plante pentru oase si articulatii - David Hoffman Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
David Hoffman
16,15 lei
Aromaterapia - Dr. Jean Valnet Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Dr. Jean Valnet
23,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative