O zi perfecta

O zi perfecta - Melania Mazzucco
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO zi perfecta
Comanda acum "O zi perfecta - Melania Mazzucco" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Traducere de Cristian Hutan si Alina Hutan. Melania Mazzucco este autoarea romanului Numele ei era Viata , aparut la Polirom in 2006, cartea care i-a adus scriitoarei mult rivnitul Premiu Strega, un loc pe lista primilor zece prozatori publicati in Statele Unite in 2005 si un remarcabil succes de public. Cu O zi perfecta (2005), Melania G. Mazzucco isi confirma reputatia de scriitoare capabila sa confere verosimilitate unui intreg univers narativ si sa creeze personaje care ramin timp indelungat in memoria citi­torului. Romanul ei, pe care il citesti cu sufletul la gura, este o fresca sociala plina de ironie si compasiune, o fotografie de grup a unei natiuni, cronica unei zile doar aparent obisnuite intr-un mare oras contemporan. Intr-o noapte de mai, politia patrunde cu forta intr-un aparta­ment de pe strada Carlo Alberto : cineva a auzit focuri de arma si strigate de ajutor. Poate e doar o alarma falsa, dar poate fi si o crima atroce. Un flashback de 24 de ore si un grup de personaje urmarite minut cu minut ne fac sa traim o zi plina de evenimente, dar care nu pare prin nimic diferita de celelalte. Camilla implineste sapte ani, Zero face sa explodeze prima sa bomba, Emma isi pierde locul de munca, Elio rosteste un discurs electoral gresit, Valentina isi face un piercing, Maja descopera casa mult visata, Kevin isi gaseste o sotie, Sasha sarba­toreste cei zece ani de cind e impreuna cu iubitul sau, Antonio isi vede sotia pentru ultima oara, iar cineva trage cinci focuri de pistol. Caile personajelor se incruci­seaza intr-o Roma frenetica, surprinzatoare, tensiunea creste, iar vietile lor par ca stau sa explodeze in mii de bucati. Un singur gest, un cuvint ar putea devia insa cursul istoriei, i-ar putea schimba sfirsitul. „Un roman formidabil, care te face sa reflectezi si sa-ti pui intrebari – pe scurt, o mare opera.” ( Publishers Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O zi perfecta
Cartea O zi perfecta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O zi perfecta - Melania Mazzucco" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trupuri de femei ? priviri de barbati - Jean-Claude Kaufmann Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jean-Claude Kaufmann
0,00 lei
Coregrafia violentei - Nicholas Shakespeare Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Nicholas Shakespeare
37,05 lei
Don Giovanna - Amanda Prantera Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amanda Prantera
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala