O viata cu Karol

O viata cu Karol - Stanislav Dziwisz
Pret: 37,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO viata cu Karol
Comanda acum "O viata cu Karol - Stanislav Dziwisz" de pe libraria ishop la pretul de 37,99 lei
Descriere carte:
Aceasta carte este cronica vietii cotidiene a papei, a deselor sale calatorii apostolice in strainatate, a lungilor ore petrecute in rugaciune, a bolii traite ca o realitate de acceptat si de aratat fara a se rusina. In fundal, un scenariu istoric efervescent, cutremurat de evenimente cum ar fi caderea Zidului Berlinului si 11 septembrie. Imbogatite de numeroase detalii inedite despre viata lui Wojtyla (despre conciliul Vatican II si conclavul din 1978, despre raporturile cu regimul comunist polonez si despre intalnirea cu cel care a atentat la viata lui, Ali Agca), aceste pagini reprezinta o marturie unica si nepretuita pentru a intelege din plin extraordinara personalitate a lui Ioan Paul al II-lea si semnificatia profunda a mostenirii lasate de el.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O viata cu Karol
Cartea O viata cu Karol in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O viata cu Karol - Stanislav Dziwisz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mr. Nastase (cu colita filatelica) - Ilie Nastase Debbie Beckerman Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ilie Nastase Debbie Beckerman
42,75 lei
Jurnalul unui psihopat - Venedikt Erofeev Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Venedikt Erofeev
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica