O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri

O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - Neagu Djuvara
Pret: 33,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO scurta istorie a romanilor povestita celor tineri
Comanda acum "O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - Neagu Djuvara" de pe libraria ishop la pretul de 33,30 lei
Descriere carte:
O privire sintetica si originala asupra momentelor-cheie din trecutul nostru, fara tabuuri sau prejudecati, scotand la lumina intamplari mai putin cunoscute, dar revelatoare. "Nu-mi place cuvantul vulgarizare, cuvant cu iz peiorativ, care ar lasa impresia ca naratiunea ar fi nu numai simpla, ci si simplista sau copilaroasa.

Cititorul isi va da repede seama ca, sub aspectul unei povestiri usoare, am indraznit sa aduc in discutie problemele cele mai delicate, cele mai controversate din istoria noastra, considerand ca si tanarul licean are o minte adulta, nu una fragila, care ar trebui menajata, oferindu-i-se despre trecutul nostru o imagine edulcorata, trandafirie. Nimic nu serveste mai bine tara decat cunoasterea (sau recunoasterea) adevarului, pe cat putem noi oamenii sa-l deslusim - fiindca adevarul in totalitate numai Dumnezeu il cunoaste." ( Neagu Djuvara )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri
Cartea O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - Neagu Djuvara" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Propaganda si Razboi 1941-1944 - Mioara Anton Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Mioara Anton
31,50 lei
Ceausescu la putere. Sistemul Putin - Bois, Pierre du Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Bois, Pierre du
21,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria romanilorCarti recomandate din categoria Istoria romanilor