O pagina de dragoste

O pagina de dragoste  - ?mile Zola
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO pagina de dragoste
Comanda acum "O pagina de dragoste  - ?mile Zola" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Ca o amprenta a naturalismului se observa in romanul O pagina de dragoste , scris cu o rara gingasie, inclinatia autorului pentru cazurile patologice si aspectele morbide ale vietii, cat si asocierea ideilor legate de fiziologie si ereditate. Fascinat de descoperirile biologiei si medicinei din vremea sa, Zola a avut ideea sa aplice si in acest roman metodele stiintelor experimentale pentru a construi destinele personajelor sale.

In plus, Zola naturalistul supune atentiei cititorului un studiu atent asupra societatii, in special asupra mediului burghezilor instariti din Paris, dominati de pasiunea pentru mondenitati, pentru baluri si distractii frivole, cat si de grija pentru pastrarea aparentelor de virtute, de buna-cuviinta si de cordialitate. In acest fel, Zola denunta intr-o maniera voit neutra, aparent obiectiva, imoralitatea, ipocrizia si bonomia surazatoare a acestei societati " alese" . Romanul istoriseste o experienta de viata, dureroasa, tulburatoare, dar perfect verosimila: evolutia unei iubiri interzise, a unei pasiuni ce pune stapanire progresiv pe doi oameni cinstiti, inzestrati cu multa intelegere si bunatate, Hel?ne si doctorul Henri Deberle. Liliana Anghel

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O pagina de dragoste
Cartea O pagina de dragoste  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O pagina de dragoste - ?mile Zola" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Emma - Jane Austen Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Jane Austen
15,11 lei
Proza Vol I - Vasile Alecsandri Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Vasile Alecsandri
6,45 lei
Fructele miniei - John Steinbeck Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
John Steinbeck
47,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica