O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei

O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei - Ken Robinson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei
Comanda acum "O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei - Ken Robinson" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:

Traim un paradox. Majoritatea copiilor se considera a fi foarte creativi, majoritatea adultilor, nu. Ce se schimba pe masura ce crestem? Organizatii de pretutindeni concureaza intr-o lume care se schimba mai repede ca niciodata. Liderii acestora spun ca au nevoie de oameni care sa gandeasca creativ, care sa fie flexibili si care sa se adapteze repede. Si foarte adesea spun ca nu gasesc astfel de oameni. De ce? In acest volum provocator si plin de inspiratie, Ken Robinson isi pune trei intrebari vitale:

>> De ce este atat de importanta promovarea creativitatii? Oameni de afaceri, politicieni si educatori subliniaza importanta vitala a promovarii creativitatii si inovatiei. De ce este atat de important acest aspect?

>> Care este problema? De ce trebuie ajutati oamenii sa devina creativi? Copiii sunt plini de idei. Ce se intampla cu noi pe masura ce inaintam in varsta, de ajungem sa credem ca nu suntem creativi?

>> Ce presupune acest lucru? Ce este creativitatea? Oricine poate sa fie creativ sau doar cativa alesi? Poate fi dezvoltata creativitatea, si daca da, cum?

In aceasta editie revazuta si actualizata, Ken Robinson ne ofera o abordare inovatoare pentru a intelege conceptul de creativitate in educatie si in afaceri. Sir Ken sustine ca aceste probleme cu care se confrunta oamenii si organizatiile de pretutindeni sunt generate de scolile si universitatile pe care le-am urmat si majoritatea oamenilor parasesc sistemul de educatie fara sa aiba nicio idee legata de adevaratul lor potential creativ. O lume iesita din minti este un manifest pentru abordari radical diferite in ceea ce priveste leadershipul, sistemul de invatamant si pregatirea profesionala cu scopul de a ne ajuta sa facem fata extraordinarelor provocari pe care le aduce cu sine secolul XXI.

Daca a existat vreodata un moment in care creativitatea sa fie necesara pentru supravietuirea si dezvoltarea oricarei organizatii, atunci acesta este chiar acum. Cartea de fata, mai mult decat oricare alta pe care o cunosc, ofera perspective unice asupra modului in care liderii pot initia si sustine demersuri creative. Warren Bennis, profesor de business, University of Southern California

Cea mai buna analiza pe care am intalnit-o pe problema disjunctiei intre tipurile de inteligenta pe care le apreciem in mod traditional in scoli si tipurile de creativitate de care avem nevoie astazi in organizatiile si in societatea noastra. Howard Gardner, profesor de stiinte cognitive si educationale, Harvard Graduate School of Education

O carte cu adevarat remarcabila. Te face sa te intrebi de ce, oare, sustinem un sistem de educatie ingust, total inadecvat pentru secolul XXI si profund distrugator al potentialului uman, atata timp cat fiintele umane au o atat de mare capacitate creativa latenta de oferit. O analiza stralucita. Wally Olins, fondator Wolff-OlinsVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei
Cartea O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei - Ken Robinson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Economie, epistemologie si previziune - Tiberiu Schatteles Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Tiberiu Schatteles
0,00 lei
Economia subterana. Intre "Da" si "Nu" - Nicolae Craiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Nicolae Craiu
19,00 lei
Stiinta de a deveni Bogat - Wallace D. Wattles Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Wallace D. Wattles
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie