O istorie a amantelor

O istorie a amantelor - Elisabeth Abbott
Pret: 28,78 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO istorie a amantelor
Comanda acum "O istorie a amantelor - Elisabeth Abbott" de pe libraria ishop la pretul de 28,78 lei
Descriere carte:
Nota editurii: De-a lungul timpului, amanta a fost considerata drept femeia intretinuta , femeia eleganta si cealalta femeie . Jeanne-Antoinette de Pompadour sau Emma Bovary, ca sa nu mai vorbim de Simone de Beauvoir sau Marilyn Monroe sunt doar cateva dintre acestea. Si trebuie sa recunoasstem, ele au reprezentat si reprezinta sarea si piperul vietii, o parte importanta a existentei umane. Cine este de fapt amanta? Cum ajung femeile amante: din intamplare, din constringere sau din proprie alegere?
Ce inseanma sa ai o viata aparent dedublata de una secreta ?
Autoarea Elizabeth Abbott ofera raspunsuri fascinante la aceste intrebari si la multe altele. Intr-o armonioasa impletire a istoriei si culturii diverselor civilizatii, ea face o trecere in revista detaliata a amantelor de-a lungul istoriei, de la concubinele din China pana la celebrele amante ale regilor europeni si consoartele clandestine ale clericilor (ne)celibatari.
Nu sunt omise nici situatiile in care, impotriva vointei lor, femeile au fost obligate sa devina amante: sclave ale caror proprietari au profitat din plin de ele sau femei evreice fortate sa intretina relatii cu ofiteri germani in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
De la dorinta la dragoste, de la lacomie la putere, lucrarea de fata cerceteaza motivatiile si principiile morale ale celor mai cunoscute fernei ce au scandalizat societatea de-a lungul timpului.
O lectura extrem de atragatoare, ce pune in discutie conceptii si criterii de apreciere privitoare la aceste discutate si discutabile femei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O istorie a amantelor
Cartea O istorie a amantelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O istorie a amantelor - Elisabeth Abbott" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cuza, Printul Unirii - Mihalache Marin Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Mihalache Marin
18,70 lei
In numele poporului meu - Malalai Joya, Derrick O'Keefe Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Malalai Joya, Derrick O'Keefe
28,41 lei
ASTEPTAND APOCALIPSA - PATRASCU, Viorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
PATRASCU, Viorel
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica