O femeie la putere

O femeie la putere - Carl Bernstein
Pret: 62,69 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO femeie la putere
Comanda acum "O femeie la putere - Carl Bernstein" de pe libraria ishop la pretul de 62,69 lei
Descriere carte:
Tulburatorul portret pe care i-l face Carl Bernstein lui Hillary Rodham Clinton ne arata, pentru prima oara, adevarata traiectorie a vietii si a carierei sale, cu momentele ei de varf si cu oscilatia permanenta intre asumarea riscului si cautarea echilibrului. Cu toata priceperea si energia care au facut ca faimosul sau reportaj despre Watergate sa primeasca Premiul Pulitzer, Bernstein ne ofera analiza cea mai profunda, sofisticata, patrunzatoare si relevanta a unei personalitati complexe, care si-au pus deja amprenta asupra politicii americane. Bernstein ne prezinta modul in care Hillary a devenit, asa cum se defineste ea insasi, o conservatoare in gandire si o progresista in suflet. De asemenea, ne infatiseaza dinamica adesea surprinzatoare a casniciei cu Bill, masura in care Hillary a contribuit la succesele si dificultatile mandatelor de guvernator si de presedinte ale sotului ei, si arunca o lumina noua asupra inteligentei ei politice sclipitoare, dar si asupra unghiurilor moarte - in special asupra suspiciunilor ei, a stangaciilor in relatia cu presa si a ostilitatii ei evidente fata de toti cei care o criticau, umbrindu-i debutul in jungla capitalei americane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O femeie la putere
Cartea O femeie la putere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O femeie la putere - Carl Bernstein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pretuieste viata - Andreea Marin Banica Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Andreea Marin Banica
80,75 lei
Leonardo da Vinci, titan al Renasterii - Ovidiu Drimba Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ovidiu Drimba
20,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica