O educatie care incepe inainte de nastere

O educatie care incepe inainte de nastere - Omraam Mikhael Aivanhov
Pret: 10,36 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO educatie care incepe inainte de nastere
Comanda acum "O educatie care incepe inainte de nastere - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 10,36 lei
Descriere carte:
Pentru majoritatea barbatilor si femeilor care se pregatesc sa devina tati si mame, constitutia copilului lor, caracterul, insusirile sale, calitatile, defectele sale, depind de hazard sau de vointa Domnului despre care nu au o idee foarte precisa. Si cum au auzit totusi vorbindu-se despre legile ereditatii, ei isi inchipuie ca acest copil va semana din punct de vedere fizic si moral cu parintii sai, cu bunici, cu un unchi cu o matusa. Dar ei nu se gandesc ca pot face ceva pentru a favoriza sau impiedica aceasta asemanare si nici, in general, ca pot contribui la o buna dezvoltare a copilului lor atat in planul fizic cat si in planurile psihic si spiritual. Ei bine, tocmai aici ei se inseala, parintii pot sa actioneze favorabil asupra copilului care va veni sa se incarneze in familia lor.
Omraam Mikhael Aivanhov

Nota editurii: Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986) filosof si pedagog francez de origine bulgara se stabileste in Franta, in anul 1937. Ceea ce surprinde, chiar de la inceput, in opera sa, este multitudinea aspectelor in care este prezentata aceasta unica problema: omul si desavarsirea sa. Oricare ar fi subiectul abordat, el este in mod invariabil tratat in functie de folosul pe care i-l poate aduce omului, pentru o mai buna cunoastere de sine si o mai buna indrumare a vietii sale.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O educatie care incepe inainte de nastere
Cartea O educatie care incepe inainte de nastere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O educatie care incepe inainte de nastere - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere complete IV - Platon Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Platon
0,00 lei
Fragmente Despre Cuvinte - Pavel Toma Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Pavel Toma
7,08 lei
Cum VIseaza filosofii - Anton Adamut Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Anton Adamut
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie